Caciuli

Caciuli

Daca practicam ciclismul pe timp răcoros sau sporturi de iarna, căciulile, bandanele si cagulele sunt recomandate pentru o protecție suplimentară. Șapca este si ea un articol de îmbrăcămintea cool, de ajutor pe soare puternic. Pe sub casca de ciclism, snowboard sau schi poți purta o căciulă special creată pentru protecție si absorbție a transpirației. Bandana te protejează la gât, iar cagula ne protejează fața de vântul aspru si de ger, fie ca suntem pe bicicleta sau la schi.

3 produse

pe pagina
Descrescator

3 produse

pe pagina
Descrescator
Caiuli, sapca, cagule si bandane

Caciuli, bandane, cagule, șepciAsa cum se recomanda sa ne îmbarcam pe straturi atunci cand pedalam, de la bluzele pe piele, la tricouri cu mânecă lunga si pana la jachetele de ciclism, si capul are nevoie de protecție suplimentara pe sub casca de ciclism.

Căciula este un accesoriu necesar pe timpul răcoros cand dorim sa ieșim sa pedalam sau facem naveta, astfel ca pe sub casca ne vom proteja cu o căciula speciala de ciclism.

Șapca, deși ni se pare ca este doar un articol de îmbrăcăminte cool, ea este foarte utila atunci cand razele soarelui ne deranjează ochii, fie ca ne dăm cu bicicleta sau nu.

Zona gatului poate fi protejata si ea prin adăugarea unei bandane , care la nevoie se poate ridica pe cap pentru protecția acestuia.

Cagulele au un rol de protecție suplimentara atunci cand este vânt aprig si ger, iar mersul pe bicicleta in astfel de condiții face aproape imposibila deplasarea cu fața înghețată.