Biciclete BMX

Biciclete BMX

Bicicleta BMX este ideala pentru trick-uri si cascadorii, dar si pentru deplasare, deci este perfectă pentru copii si juniori, dar si pentru adultii pasionati de sport extrem. Fara viteze si cu stiluri diverse adaptate pentru curse, pante sau sarituri, aceasta bicicleta bmx reflecta un stil de viata, fiind de asemenea utila pentru transport. Bmx-ul a devenit azi un fenomen cunoscut peste tot în lume, fenomen care exprimă dorința de libertate, rebeliunea și individualismul tinerilor și nu numai!

1 produse

pe pagina
Descrescator

1 produse

pe pagina
Descrescator
Biciclete

Biciclete BMX

Bicicleta BMX reflecta o personalitate aparte a celui care pedaleaza, utilizatorul fiind mai mult decat un simplu ciclist. Pentru iubitorul de bmx, sportul extrem, cascadoriile, trick-urile, freestyle, reprezinta un mod de viata, nonconformism, adrenalina, rebeliune si o mare pasiune impartasita cu gasca de prieteni pasionati. Bicicleta bmx este adaptata pentru sarituri, mers pe rampe, diverse acrobatii pe piste sau in spatii special amenajate.

Biciclete bmx sunt speciale pentru efectuarea cascadoriilor, avand inspiratia din motocross inca din anii 1970, California, USA. Caracteristici specifice bicicletei bmx sunt: roți mici (de obicei 20 inch, dar ot fi si 16 inch, 24 sau 26 inch), coarne speciale pe părțile laterale ale roților (cârlige), și de asemenea mecanism care permite rotirea ghidonului într-o singură direcție fără răsucirea cablurilor de frână (mecanismul ghirorotativ).

Această bicicletă bmx este util de achiziționat exclusiv doar în cazul în care esti interes pentru un astfel de stil de ciclism, si nu neaparat pentru dorința de a ține pasul cu trendul cool al tinerilor de azi.