Steppere

Steppere

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness si echipamente sport precum stepperele, pe care ti le pune la dispoziție online pentru achiziție.

Stepperul este un aparat mic, compact, ocupa putin spațiu si poate fi un bun antrenor pentru picioare si brate. Exista si steppere cu mânere, ideale in asigurarea mișcării combinate a picioarelor si bratelor. Cele mai multe steppere au si display de monitorizare a mișcării, ceea ce te ajuta sa iti gestionezi mai bine programul de sport.

12 produse

pe pagina
Descrescator

12 produse

pe pagina
Descrescator
Steppere

Steppere


Nu esti mare fan al urcatul scărilor pentru un exercițiu sportiv de antrenare cardio? Nu este nicio problema, exista stepperul pentru a te ajuta aici. Așadar, un stepper imita perfect urcatul scărilor, însă minimizând efortul asupra gambelor si articulațiilor, fiind un echipament sportiv foarte util pentru antrenamentele cardio si de rezistență musculară inferioară.
Pentru început este important sa reglezi stepperul tău pentru o rezistenta minima aplicata si o promptitudine mai mare, astfel încât să impui un ritm ușor organismului si de lunga durata.

Stepperul te poate ajuta atat in exercitii cardio, dar si in întărirea musculaturii gambelor, coapselor, fiind si un bun instructor sportiv pentru pierderea in greutate. ,

Asigura-te când utilizezi stepperul ca ajungi sa ai un ritm destul de alert de pedalare, pedalele sa fie ușor de împins cu piciorul, iar durata exercițiilor să fie mai mare de 30-40 min.
In primele 15 minute, ți se va părea floare la ureche sa faci sport pe stepper si ți se va părea ca nu faci mare lucru pentru condiția ta fizică, însă după 40 minute de utilizare, părerea ta despre stepper si utilitatea acestuia se va schimba total.

Este ideal sa folosești stepperul într-o combinate de alte exerciții fizice si împreună cu alte aparate fitness, util ar fi să folosești stepperul alături de sesiuni de antrenament cu gantere, coarda de sărituri, cu minge de gimnastică si o banca multifuncțională de abdomene. In acest mod, vei ajunge sa pui la munca întreg corpul, nu doar partea inferioara.

Daca vrei sa iți tonifici bine mușchii picioarelor, atunci reglează rezistenta mai mare a pedalelor, iar durata exercițiilor să fie de 10-15 minute, într-un ritm mai lent. Vei vedea clar cum efortul la împingerea pedalelor se va simți asupra musculaturii picioarelor si coapselor tale.

Exista in gama de steppere mai multe modele, poți alege din mini stepper sau mini stepper twister cu corzi, stepperul care este ca parte dintr-o bicicleta eliptica, stepper cu brate sau steppere profesionale.