Curele

Pentru cazurile de uzura sau defectare a unor piese in afara perioadelor de garanție, a apărut necesitatea de a pune la dispoziția clienților noștri Afisport a unei game de de piese de schimb pentru aparatele fitness aflate in uz.

4 produse

pe pagina
Descrescator

4 produse

pe pagina
Descrescator
Piese aparate fitness

Piese aparate fitness

Pentru realizarea exercițiilor sportive acasă, de multe ori, ne cumpărăm mai multe aparate fitness, astfel încât să ajungem să lucram in mod echilibrat atât partea superioara, cât si partea inferioara a corpului. Asa ajungem sa ne cumpărăm o bandă de alergat, o bancă multifuncțională sau o bicicleta fitness.

Aceste aparate fitness beneficiază de garanția produsului emisa de producător, însă dacă unele piese se uzează sau se defectează după expirarea garanției, ne dorim sa putem creste durata de viata a aparatului fitness si sa ii putem extinde utilizarea acestuia, cu o investiție rezonabila si eficienta. Pentru cazurile de uzura sau defectare a unor piese in afara perioadelor de garanție, a apărut necesitatea de a pune la dispoziția clienților noștri a unei serii de piese de schimb pentru aparatele fitness.

Gama de piese pusă la dispoziție in oferta online este garanția implicării si seriozității noastre față de clienții noștri si a investițiilor lor in echipamentele noastre sportive.