Discuri

Pentru un antrenament perfect acasă, ai nevoie de gaterele, discurile si barele potrivite, fie ca ai deja o banca sau un aparat multifuncțional. Discurile, greutățile si ganterele iti vor completa perfect aparatele fitness de acasă, dar tine cont mereu de nivelul tău muscular si nu forța antrenamentele cu greutăți prea mari. Ajustează-ti ganterele de acasă cu discurile potrivite pe acele greutăți pe care le poți ridica la început, dar si pe parcursul antrenamentelor viitoare.

9 produse

pe pagina
Descrescator

9 produse

pe pagina
Descrescator
Gantere, discuri si bare

Gantere, discuri, bare

Cu toții ne dorim un corp bine dezvoltat, mereu ii apreciem pe cei care reușesc, prin body building si fitness, sa isi dezvolte frumos si armonios grupele musculare.
Cât de greu poate fi sa dezvolți o mica sala de forță chiar la tine acasă? Este chiar foarte ușor sa alegi câteva aparate fitness potrivite pentru forța musculara, cum ar fi o banca sau un aparat multifuncțional, la care sa adaugi bare cu discuri si greutăți si o serie de gantere potrivite dezvoltării tale musculare.

Este foarte important sa achiziționezi pentru început un set de gantere fixe sau ajustabile, greutăți si discuri pe bare adaptabile nivelului tau muscular si fizic.

Ganterele sunt cele mai populate echipamente de fitness pe care le utilizează milioane de oameni cu prim scop de a-si îmbunătății exercițiile fizice, de a creste masa musculara si de a tonifia musculatura.

Afisport.ro are o gama foarte variata de greutăți si discuri, poti alege ce bara de tracțiuni ai nevoie si tipul de gantere de început. Daca alegi ganterele ajustabile, poti adăuga ulterior alte discuri pentru a creste greutatea ridicata. Daca vrei sa faci ridicare de greutăți pe bara din împins culcat, neapărat sa ai o banca sau aparat multifuncțional pe care sa stai întins pentru a-ti proteja spatele si coloana.

Tine minte, masa musculara nu se clădește peste noapte si nu ajungi sa o dobândești daca ridici greutăți mai mari decat poți duce.
Ajustează-ti antrenamentele periodic, vezi lunar unde ai ajuns ca si greutate ridicata, ce masa musculara si condiție fizica ai dobândit si treci la adăugarea de gantere si discuri usor.

Comanda online din Afisport.ro ganterele de care ai nevoie, discurile potrivite exercițiilor tale din prezent, si revin-o de fiecare data online pe Afisport.ro, pentru a-ti completa echipamentul fitness cu discuri si gantere mai mari.