Manusi fitness

Afisport.ro are o gama variata de echipamente fitness de protecție atat de necesare in multe exerciții fizice simple sau complexe. Majoritatea aparatelor fitness solicita mâinile si in special palmele, iar mănușile fitness de protecție nu sunt un moft, fiind extrem de utile in protecția palmelor tale.

7 produse

pe pagina
Descrescator

7 produse

pe pagina
Descrescator
Echipamente Fitness

Echipamente fitness de protectie

O serie de exerciții sportive sunt suprasolicitate pentru anumite părți ale corpului, iar grija pentru sănătatea si confortul nostru, precum si eliminarea riscurilor de rănire este o prioritate.

Ridicarea ganterelor, greutăților pe bare, halterelor, tracțiunile, dar si exerciții precum extinderi cu rola de fitness pe sol, toate aceste tipuri de exercitii sportive solicita mult palmele, iar mănușile de fitness pentru protecție sunt ideale de purtat la antrenament.


Atunci când seriile tale de exerciții pe aparatele fitness sau echipamentele tale sportive solicita utilizarea agresiva a genunchilor, coatelor sau palmele, este indicat sa achiziționezi si să folosești un set de protecții genunchi, cot, palme dedicat.


Multi sportivi ajung, pe durata antrenamentelor sportive, sa sufere diverse întinderi musculare, să forțeze ligamente sau sa realizeze in mod greșit anumite exerciții fizice, astfel ca ajung sa se confrunte cu anumite suferințe fizice. Pentru a practica sportul si a realiza corect si sigur seturile de exerciții, este bine sa folosești anumite protecții din neopren sau suporți de compresie pentru genunchi, glezna, cot, încheietura mâinii sau spate.