Echipament de protectie

Afisport.ro are o gama variata de echipamente fitness de protecție atat de necesare in multe exerciții fizice simple sau complexe. În activitatea sportiva sunt necesare pentru protectie seturi de echipamente precum genunchierele, cotierele, palmarele, proteza sau suportul de neopren de protecție sau compresie.

20 produse

pe pagina
Descrescator

20 produse

pe pagina
Descrescator
Echipamente Fitness

Echipamente fitness de protectie

O serie de exerciții sportive sunt suprasolicitate pentru anumite părți ale corpului, iar grija pentru sănătatea si confortul nostru, precum si eliminarea riscurilor de rănire este o prioritate.

Ridicarea ganterelor, greutăților pe bare, halterelor, tracțiunile, dar si exerciții precum extinderi cu rola de fitness pe sol, toate aceste tipuri de exercitii sportive solicita mult palmele, iar mănușile de fitness pentru protecție sunt ideale de purtat la antrenament.


Atunci când seriile tale de exerciții pe aparatele fitness sau echipamentele tale sportive solicita utilizarea agresiva a genunchilor, coatelor sau palmele, este indicat sa achiziționezi si să folosești un set de protecții genunchi, cot, palme dedicat.


Multi sportivi ajung, pe durata antrenamentelor sportive, sa sufere diverse întinderi musculare, să forțeze ligamente sau sa realizeze in mod greșit anumite exerciții fizice, astfel ca ajung sa se confrunte cu anumite suferințe fizice. Pentru a practica sportul si a realiza corect si sigur seturile de exerciții, este bine sa folosești anumite protecții din neopren sau suporți de compresie pentru genunchi, glezna, cot, încheietura mâinii sau spate.