Benzi de Alergat

Benzi de Alergat

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness precum benzile de alergat, pe care ți le pune la dispoziție online pentru achiziție. Exista o serie de benzi de alergat care au funcția de pliere, ceea ce ajuta la ocuparea unui spațiu mic de depozitare. Banda de alergat este un aparat de sport foarte util in menținerea unei condiții fizice bune, ajuta sa slăbești si este un bun antrenor cardio.

16 produse

pe pagina
Descrescator

16 produse

pe pagina
Descrescator
Banda de alergat

Benzi de alergat

Banda de alergat - este un aparat fitness cardio foarte bun, pune in mișcare foarte multi muschi, simulează foarte bine conditiile de alergat si mers pe jos, are mai multe functii de intensitate a miscarii pentru presetare, dispune de funcții de absorbție a șocurilor la alergare, astfel încât presiunea asupra genunchilor si gleznelor sa fie redusa.

Daca spațiul de care dispui este limitat, poti opta pentru o banda de alergat pliabila.

Afisport.ro are in oferta mai multe variante de benzi de alergat, de la banza de alergat simpla, fara pliere, mecanica pana la modele complexe cu zeci de programe presetate, grade de inclinare, conectare USB, Bluetooth, Mp3 player, LCD, computer cu funcții afișate precum Timp, Viteza, Distanta, Calorii arse, Puls. Avem in colecția noastra si banda de alergat care susține si persoane cu greutate foarte mare de pana la 180kg.


Echipa noastră Afisport iti propunem o serie vasta de articole fitness si aparate de sport in oferta magazinului nostru online. Aceste aparate fitness, precum banda de alergat, te vor ajuta cu siguranță sa faci mai multa mișcare si mai mult sport săptămânal si chiar zilnic. Noi, Echipa Afisport, suntem mereu pregătiți sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi, dar si cu cele mai bune preturi de achiziție.