Banci multifunctionale

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness precum băncile de abdomene simple sau multifunctionale, pe care ti le pune la dispoziție online pentru achiziție. Exista o serie de bănci abdomene care au funcția de pliere, in general modelele simple, astfel ca te ajuta sa iti gestionezi bine spațiul de acasă.

3 produse

pe pagina
Descrescator

3 produse

pe pagina
Descrescator
Banci multifunctionale

Banci de abdomene


Aparatele fitness, in funcție de caracteristicile lor principale, ne ajuta sa ne menținem atat intr-o forma fizica buna, cat si intr-o forma de sănătate optima.


Banca de abdomene simpla, pliabila in general sau banca multifunctionala – este foarte utila pentru antrenarea mușchilor abdominali. Este relativ dificil de făcut abdomene daca nu ai o banca speciala la îndemână, mai ales ca abdomenele nu sunt cele mai plăcute exerciții fizice. Banca de abdomene iti oferă posibilitatea de a realiza o mișcare mai lina a exercițiilor, cu o presiune redusa asupra coloanei.


Banca multifuncțională este un aparat fitness superior băncii de abdomene simpla, întrucât poți face si exerciții de forță prin utilizarea ganterelor atașate. Banca multifuncțională de abdomene poate varia in funcție de design putând sa fie: fixa orizontala, fixa înclinata, fixa în poziția pliat, cu o poziție ajustabilă, cu două sau mai multe poziții ajustabile, cu suport pentru greutăți. Aceste bănci multifuncționale sunt de regula echipate cu bara de gantere, gantere si discuri greutăți, forță brațe si picioare, extensie picioare, șezut si spătar.


Echipa noastră Afisport iti propunem o serie vasta de articole fitness si aparate de sport in oferta magazinului nostru online. Aceste aparate fitness, precum banca abdomene simpla sau multifuncționala, te vor ajuta cu siguranță sa faci mai multa mișcare si mai mult sport săptămânal si chiar zilnic. Noi, Echipa Afisport suntem mereu pregătiți sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi, dar si cu cele mai bune preturi de achiziție.