Aparate multifunctionale

Aparate multifunctionale

Afisport.ro are o gama variata de aparate fitness si echipamente sport precum aparatele multifuncționale. Complexitatea aparatului multifuncțional iti garantează un antrenament diversificat si intens, ai posibilitatea de a antrena multe categorii de mușchi – spate, piept, abdomen, picioare, brate, protejând spatele si coloana permanent. Te poți gândi la aparatul multifuncțional ca la mica ta sala de forță, fără sa te mai înghesui cu restul oamenilor la sală. Ai in același timp si sala de forță si fitness si cardio, toate acasă la tine.
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Aparate fitness multifuncționale

Aparat multifuncțional


Aparatele fitness, in funcție de caracteristicile lor principale, ne ajuta sa ne menținem atât într-o forma fizica buna, cât si într-o forma de sănătate optima. Fie ca alegem un aparat fitness cardio intens, sau unul de forță sau poate accesorii pentru mușchi si stretching, este indicat să găsim cea mai indicată soluție de antrenament pentru nevoile noastre concrete.

Atunci cand timpul nu iti permite sa treci pe la o sala de sport, dar vrei sa ai un stil de viata sănătos si să iți antrenezi corpul, echipamentul de sport precum aparatul multifuncțional pentru fitness, este soluția perfectă.

Dacă nu poți să ajungi la sală, atunci o idee bună este să aduci sala de sport la tine, achiziționând pe pe Afisport.ro un aparat fitness multifuncțional. Acest aparat complex te ajuta sa lucrezi diverse zone ale corpului, integral sau izolat, astfel încât sa ajungi să dezvolți corpul pe care ți-l dorești.

Pentru toți aceea care vor să facă exerciții fizice acasă și să devină mai puternici, un aparat fitness multifuncțional este opțiunea perfectă pentru a reuși asta. Acest aparat de fitness multifuncțional are o construcție metalica mai solida si va suporta o greutate mai mare (> 100 kg), deci este perfect si pentru utilizatorii cu o greutate mai mare.

Cu ajutorul acestui echipament sportiv poți sa faci de la ridicări simple cu picioarele, unde abdominalii inferiori sunt puși la lucru, la tracțiuni la bara, ridicări de haltere, flotări la bare si alte exerciții pentru antrenarea grupelor principale de mușchi superiori si inferiori precum pectorali, dorsali, tricepși, fesieri si tot asa mai departe.

Aparatele multifuncționale sunt echipamente care au un sistem de rezistenta bun, totuși verifica acest aspect întrucât asa poți determina exact ce exerciții poți face si cât de complex poți utiliza aparatul, precum si ce alte accesorii poți adăuga ulterior pe el.

Cele mai multe exerciții pe care le faci cu acest echipament fitness implica greutatea propriului tău corp, dar pentru si mai multă eficiență, poți atașata la aparatul multifuncțional si alte echipamente precum benzi elastice, bara ondulata sau dreapta, discuri de diverse greutăți pentru ganterele ajustabile.

Cu aparatul multifuncțional poți face diverse exerciții pentru brate, piept, spate sau picioare, exerciții cardio, exerciții cu greutăți care te vor ajuta să îți dezvolți multe grupe de mușchii. Totuși, tine mereu cont de nivelul tău de dezvoltare musculara si adaptează-ți periodic efortul si intensitatea exercițiilor la masa musculara dezvoltata.