Extensoare si benzi elastice

Atunci când este nevoie sa ne antrenam brațul sau antebrațul, să tonifiem mușchii mâinii, flexorul este foarte util. La fel, pentru întărirea musculaturii picioarelor si coapselor, extensorul se dovedește foarte util, fie ca este fix sau este extensor cu mânere sau de suspendare. De multe ori, la antrenamente, sportivii au nevoie de aderenta si protecție la nivelul mâinilor sau tălpilor, caz in care benzile elastica se dovedesc foarte utila.

22 produse

pe pagina
Descrescator

22 produse

pe pagina
Descrescator
Accesorii Fitness

Accesorii fitnessAceste accesorii fitness sunt echipamente sportive relativ compacte, diversificate ca modele si funcțiuni, care iti completează perfect antrenamentul de acasă.

In funcție de obiectivele setate, de nevoile pe care le ai din punct de vedere medical sau sportiv, accesoriile fitness au un rol de a te ajuta in activitatea ta sportiva, fără să pună presiune si dificultate pe condiția ta fizica sau mobilitate. Fie ca ești începător in activitatea sportivă, fie ca ai anumite probleme medicale sau fie că ești ceva mai in vârstă, accesoriile fitness precum flexor, extensor si benzi elastice, mingea de gimnastica, saltele si covor de gym sau yoga, coarda de sărituri, rola de masaj sau roti fitness , toate acestea sunt perfecte in adaptarea propriului set de exerciții cu intensitate si efort variat. Ne amintim din copilărie cum cei mai multi dinte noi săream coarda? Săritul cu coarda este un exercițiu fizic foarte bun si acum, adulți fiind.
Mingea medicinala sau de gimnastica este extrem de utila in exerciții fizice pentru spate, picioare si brațe, dar si foarte indicat pentru exercițiile fizice ale femeilor însărcinate.

Împreună cu covorașul de fitness, rola fitness si roata cu mânere, se pot seta o serie de exerciții foarte interesante care țin atât de rotirea si tonifierea parților corpului pe rola de fitness, fie prin prinderea cu mâinile a rotii de fitness si realizarea de extinderi in fata, in poziția întins, stand pe vârfurile degetelor de la picioare.

Mereu la antrenamentele tale să ai alături bidonul de apa Lifefit si prosopul de fitness Quick dry.