Accesorii Fitness

Accesorii Fitness

Afisport.ro are o gama variata de echipamente sport precum accesoriile atat de necesare in multe exercitii fizice simple sau complexe. Fie ca alegem un flexor sau un extensor, o roata fitness, o coarda de sarituri sau poate accesorii pentru yoga, gimnastica si streching, este indicat sa gasim cea mai indicata solutie de antrenament pentru obiectivele setate.

164 produse

pe pagina
Descrescator

164 produse

pe pagina
Descrescator

Accesorii fitness

Aceste accesorii fitness sunt echipamente sportive relativ compacte, diversificate ca modele si funcțiuni, care iti completează perfect antrenamentul de acasă.

In funcție de obiectivele setate, de nevoile pe care le ai din punct de vedere medical sau sportiv, accesoriile fitness au un rol de a te ajuta in activitatea ta sportiva, fără să pună presiune si dificultate pe condiția ta fizica sau mobilitate. Fie ca ești începător in activitatea sporitvă, fie ca ai anumite probleme medicale sau fie că ești o in vârstă, accesoriile fitness precum flexor, extensor, mingea de gimnastica, covorașe de gym sau yoga, rola de masaj sau roti fitness , toate acestea sunt perfecte in adaptarea propriului set de exerciții cu intensitate si efort variat. Ne amintim din copilărie cum cei mai multi dinte noi săream coarda? Săritul cu coarda este un exercițiu fizic foarte bun si acum, adulți fiind.
Mingea medicinala sau de gimnastica este extrem de utila in exerciții fizice pentru spate, picioare si brate, dar si foarte indicat pentru exercițiile fizice ale femeilor însărcinate.

Împreună cu covorașul de fitness, rola fitness si roata cu mânere, se pot seta o serie de exerciții foarte interesante care țin atât de rotirea si tonifierea parților corpului pe rola de fitness, fie prin prinderea cu mâinile a rotii de fitness si realizarea de extinderi in fata, in poziția întins, stand pe vârfurile degetelor de la picioare.

Mereu la antrenamentele tale să ai alături bidonul de apa Lifefit si prosopul de fitness Quick dry.