Triciclete copii

Triciclete copii

Plimbarea în aer liber si natura este una din activitățile preferate ale părinților cu copii mici. După ce copiii încep să meargă singuri si devin zburdalnici, căruciorul nu mai este mereu o soluție rapidă si distractivă de deplasare, făcându-si astfel apariția tricicleta de copii. Tricicleta de copii este o bucurie maxima pentru copilași, un mare ajutor pentru părinti, întrucât poate fi folosita pentru plimbare, odihna celui mic si chiar pedalare.

58 produse

pe pagina
Descrescator

58 produse

pe pagina
Descrescator
Triciclete copii

Triciclete copii


Când bebelușii cresc si pornesc pe propriile piciorușe, căruciorul nu isi mai face asa de bine treaba si o tricicleta de copii este perfecta pentru cel mic.

Tricicleta de copii este un mijloc de transport foarte eficient pentru părinte, si extrem de distractiv si comod pentru copil. Aceste triciclete se pot utiliza de la 9 - 12 luni si pana la varsta de 3 - 4 ani.

Tricicleta de copii este extraordinara pentru ca poate fi ușor transformata dintr-un mijloc de transport si plimbare utilizat de părinte pentru copil, intr-o bicicleta cu 3 roti ideala pentru primele experiențe ale copilului cu pedalatul.
Cu toții ne amintim cu mare drag de prima bicicleta a copilăriei noastre, deci o tricicleta va fi mereu un cadou extrem de iubit de copilași.

Afisport.ro are o gama mare de modele de triciclete pentru copii, unde calitatea materialelor si accesoriilor este una ridicata, cu acoperirea unui număr variat de grupe de vârstă, cu multiple funcții si funcționalități, transportabile sau mai simple, pliabile si ușor de transportat si depozitat.

Tine cont, atunci când alegi tricicleta de copii, pentru ce vârstă este indicata. Apoi, deși poate nu crezi ca este asa de important, asigura-te ca designul si culoarea sunt in armonie cu personalitatea si preferințele prichindelului. Cei mici sunt foarte receptivi la culorile pe care le plac, deci cumpără o tricicleta in culoarea preferata a copilului tău.

Alege tricicleta de copii cu rotile potrivite pentru tipul de plimbări practicate. Dacă obișnuiți să mergeți pe drumuri mai putin asfaltate sau cu ceva denivelări, poate rotile din cauciuc sau spuma EVA ar fi mai indicate.
Modelele de triciclete Afisport.ro sunt dotate cu frâne pe roti pentru oprire sigura si chiar apărători de noroi. Pedalele anti alunecare ale tricicletei pot fi blocate in poziție fixa sau pot fi lăsate să se învârtă de piciorușele copilului.

Siguranța celui mic este si ea foarte importanta, asa ca asigurate ca tricicleta are centuri de prindere si bara de protecție detașabilă.

Multe triciclete au mânerul telescopic, se pot roti astfel încât copilul să meargă cu fața spre părinte sau cu fata spre direcția de mers, se pot plia pentru ocupare a unui spațiu cât mai mic si pot avea copertine pliabile si/sau detașabile. Multe modele de triciclete au spătar înclinabil sau rabatabil ce garantează poziție de somn.

Pentru orice sfat ai nevoie legat de tricicleta de copii dorita, echipa Afisport.ro iți sta la dispoziție pe chat si online cu cele mai bune recomandări si cele mai bune oferte.