Scaune de masa

Pe masura ce bebelusul ajunge la 5-6 luni si incepe sa manance diversificat, veti dori ca acesta sa o faca in cele mai bune conditii, incurajandu-l sa manance singurel si sa experimenteze. Acum este momentul potri-vit sa cumparati un scaun de luat masa reglabil, pliabil si la moda potrivit pentru copil dvs.

7 produse

pe pagina
Descrescator

7 produse

pe pagina
Descrescator

Scaune de masa pentru bebelusi


La inceput, bebelusii sunt fie alaptati de mama, fie primesc lapte in biberon, oricare ar fi situatia, inca nu este nevoie de un scaun pentru laut masa.

Pe masura ce bebelusul ajunge la 5-6 luni si incepe sa manance diversificat, veti dori ca acesta sa o faca in cele mai bune conditii, incurajandu-l sa manance sin-gurel si sa experimenteze. Acum este momentul potrivit sa cumparati un scaun de luat masa reglabil, pliabil si la moda potrivit pentru copil dvs.

Indiferent de designul pe care il alegi, copii vor fi foarte incantati sa serveasca masa intr-un scaunel dedicat lor, ajungand usor la mancare, ustensile si farfuriuta lui cu bunataturi.

Siguranta copilului este pe primul loc , deci scaunul de luat masa trebuie sa fie unul omologat, sigur, certificat si realizat din materiale de calitate.
De asemenea, este important ca acest scaun de luat masa pentru bebelus sa fie ajustabil, cu o husa detasabila pentru usurinta spalarii, usor de mutat si deplasat, pliabil pentru a ocupa putin spatiu la depozitare, cu hamuri de siguranta pentru copil, accesorii suplimentare gen cos de depozitare, tavita detasabila, suport pentru picioare etc.Oricare este decizia ta de a cumpara un scaun de masa pentru copil, echipa Afisport te poate ajuta online cu sfaturi utile și multe recomandări in functie de nevoile tale!