Balansoare copii

Balansoare copii

Balansorul este o distracție fantastica pentru copiii intre 2 si 5 ani, acesta fiind o jucărie care dezvolta motricitatea, creativitatea, imaginația si este foarte distractiva. Căluțul balansoar poate scoate sunete specifice precum nechezatul, galopul si foșnetul cozii.
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Jucarii de interior pentru copii si bebelusi

Jucării de interiorCopiii, de când sunt foarte mici, sunt extrem de interesați de jucarii. Jucăriile reprezintă prima interfață cu jocul, cu lumea și imaginația, cu dinamica lucrurilor, cu mișcarea, culoarea, sunetul, ineditul și emoția.
Părinții, după ce asigura bebelușului toate cele necesare creșterii și dezvoltării, după ce ii ofera dragoste, confortul căminului, al hăinuțelor și al hranei, trec la următorul pas foarte important si anume la jucării. Viața copiilor nu exista și nu poate exista fără jucării.

Jucăriile de interior sunt perfecte pentru orice anotimp, pentru orice moment al zilei și pentru orice vârsta a copilului. Fiecare copil dezvolta anumite preferințe pentru anumite tipuri de jucării, însă pentru a putea determina ce le place celor mici, este important sa ii ajutam sa experimenteze cu cat mai multe tipuri de jucarii.

Jucăriile sunt așa de mult îndrăgite de copii! Știm asta din propria experiență.
Toți părinții știu că jucăriile, daca sunt adaptate vârstei copiilor, sunt extrem de benefice dezvoltării copilului.
Jucăriile sunt indicate pentru stimularea creativității copiilor, dezvoltare motorie si vizuala, stimulează interactivitate, iar printre cele recomandate sunt jucăriile interactive gen animăluțe, inele si truse diverse, jucăriile educaționale precum cele de construcție, forme geometrice, ustensile de scris si numere, casele de păpuși sau bucătarii de jucărie, cuburile de construcție si bilele, utilaje si camioane de jucărie.

Fetițele în mod special se joaca cu păpuși și sunt foarte incantate sa poată avea o căsuță de păpuși ca de poveste. Multe fetite isi doresc să aibă căsuțe de păpuși! Fie ca este vorba despre bucătarii de jucărie din lemn sau plastic, cu ustensile de gătit, sau de case de păpuși cu etaje si complet mobilate, cu accesorii si mobilier, aceste jucării sunt perfecte pentru copiii cu vârste intre 3-7 ani.

Jucăriile educaționale sunt foarte indicate pentru copii, întrucât stimulează imaginația si dezvolta abilitățile celui mic.
Tăblițele pentru desen si scris, setul de scule si meșterit, numere si cifre, jucării cu forme si cuburi de construcție sau geometrice, trenulețe, jocuri cu popice si bowling, toate sunt atat de multicolorate si ingenios dezvoltate pentru stimularea interesului copiilor.

Cuburile sau cărămizile de construit, alături de bile multicolore asigura celui mic un loc de joaca plin de imaginație si distracție. Unele seturi de construcție blocks au multe modalități ingenioase de montaj, sugerând copiilor mici multe moduri de construcție cu cuburile.
Coșulețe sau cutiile cu cuburi de construcție sunt de mare interes pentru copii datorita numărului mare de piese pe care le pot cupla diferit, iar sacii cu bile multicolorate sunt perfecte pentru spatii de joaca delimitate prin gărdulețe sau loc de joaca tip ball poll pliabil.

Jucăriile interactive pentru copii si bebeluși sunt acele jucării care reprezintă o experiență de început pentru vârste mici de la 1- 2 ani. Jucăriile precum piramida de inele, seturi de ustensile, jucării din lemn de tras și împins cu forme de animale simpatice, jucării cu animăluțe si accesorii sau trusa medicala cu ustensile într-o gentuță tip cutiuța, sunt create si dezvoltate pentru joaca celor mici in maxima siguranță, dar si cu prim scop de interacțiune si dezvoltarea abilitaților copiilor.

Utilajele construcție din plastic sunt jucării pentru mici constructori, și anume băieții cu vârste de la 3 ani +.
Aceste utilaje de construcție de jucărie sunt jucării interactive de tras și de împins, ce stimulează abilitățile motorii, creativitatea si implică imaginația copiilor. Fie ca vorbim de camioanele de jucărie, buldozer sau basculanta de jucărie, toate sunt foarte dorite de toți băiețeii.

Fetițele sunt înnebunite după păpuși! Nu exista fetița sa nu aibă o colecție de păpuși, la care sa tot adauge alte păpuși noi.
Păpușile sunt jucăriile nelipsite din jocurile diverse de zi cu zi ale fetițelor. Cu cat sunt mai multe păpuși in jocul copilașilor, cu atât aceștia sunt mai fericiți, fie ca este vorba de păpuși bebeluș sau păpuși interactive muzicale, pe care le poți pieptăna si aranja cu seturi de hăinuțe.

Balansorul de interior este o distracție fantastica pentru copiii intre 2 si 5 ani, acesta jucărie dezvolta motricitatea, creativitatea, imaginația si este foarte distractiva. Balansoarul animăluț poate scoate sunete specifice și permite mișcarea și balansarea copilului în condiții de siguranța.

Si pentru ca Jocul și jucăriile merg perfect cu mișcarea și țopăitul, o trambulina de interior este numai perfectă pentru distracția celor mici. Știai ca săritul in trambulina cel puțin 15 minute ajuta sistemul limfatic si eliberează organismul de stres? Când sari in trambulina, iți ajuți celulele corpului să metabolizeze, sa se detoxifice si sa se reînnoiască si, de asemeni, iți ajuți sistemul limfatic să pompeze si să evacueze deșeurile.
Iată de ce o trambulina mica si medie, instalata la interior, ne poate ajuta atât de mult si nici măcar nu ii dăm importantă. Să mai zicem si cât de distractiv este să țopăim, de la mic la mare, într-o trambulină?

Oricare este decizia ta de a cumpăra jucării de interior pentru copii, echipa Afisport te poate ajuta online cu sfaturi utile și multe recomandări de jucării perfecte pentru cei mici!