Carucioare copii 2 in 1

Carucioare copii 2 in 1

Cărucioarele transformabile 2 in 1 reprezintă un sistem modular modern si compact, cu landou transformabil, poți alege poziție sport sau poziția de somn tip landou, fiind un cărucior ușor de manevrat, cu pliere ușoara si greutate redusa.

8 produse

pe pagina
Descrescator

8 produse

pe pagina
Descrescator
Carucioare bebelusi si copii

Cărucioare copii si bebeluși


Căruciorul de copii este un accesoriu bebe indispensabil, pe care indiferent cat ai vrea sa il eviți, nu poți, întrucât ai mare nevoie de el. Gândește-te cât de util iti este căruciorul pentru bebe când vrei sa iesi cu acesta din casa – fie ca mergi la cumpărături, fie ca ieși la plimbare pe strada sau in parc, oriunde ti-ai planificat o ieșire vei avea nevoie sa transporți bebelușul ușor, comod si eficient. Indiferent ca este vorba de un cărucior sport, un cărucior 2 in 1 sau un cărucior 3 in 1, acesta ușurează enorm misiunea părinților.

Foarte important in achiziția căruciorului de copii este documentarea, stabilirea nevoilor tale si a le copilului, tipul de activități curente pe care le realizați, calitatea produsului si bugetul alocat.
Atunci cand cumpărăm un cărucior de copii ne dorim ca acesta sa fie construit din materiale de calitate si rezistente in timp, întrucât vei vrea sa folosești acest cărucior pana cand copilul ca avea cca 2- 3 ani. Apoi, căruciorul de bebe trebuie sa fie ușor de manevrat, fie ca locuiești la bloc si folosești scările sau liftul, stai la casa si nu peste tot ai drum asfaltat, mergi des la cumpărături si ai nevoie de spațiu de depozitare (plus o geanta speciala) sau te plimbi doar prin parc, pe alei asfaltate si line.

Căruciorul pentru copii trebuie sa fie ajustabil sau transformabil, adica sa se adapteze pe măsură ce copilul creste si nevoile sale sunt diferite. Daca in primele luni de viata, bebelușul sta mai mult întins si doarme, fiind foarte util landoul, dupa primele 6 luni acesta începe sa stea in șezut si o pozitie sport a căruciorului ar fi utila.
Daca folosești mijloace de transport in comun sau ai o mașina mai mica, poate te ajuta un cărucior bebe care se pliază si ocupa putin spațiu. In acest caz, precum si in cazul in care stai la bloc si trebuie sa urci multe scări, greutatea mai mica a căruciorului poate fi un paramentu de interes pentru tine.

Multe cărucioare pot sa aibă si huse de protecție la ploaie sau husa de protecție pentru picioare, acestea sunt utile pe timpul răcoros sau daca te prinde ploaia la plimbare.

Foarte important pentru părinti atunci cand achiziționează căruciorului de copii este atât designul cât si culoarea. Exista multe modele de cărucioare copii in stil modern sau clasic, pe culori specifice pentru fete si băieți.

Orice model de cărucior alegi, fie ca este cărucior copii sport, landou, cărucior copii 2 in 1 sau 3 in 1, tine mereu cont de nevoile tale si ale bebelușului. Echipa Afisport.ro iti sta la dispoziție online cu recomandări potrivite si sfaturi utile pentru familia ta.