Carucioare copii

Carucioare copii

Atunci cand alegi un carucior de copii, decizia este foarte importanta si trebuie sa analizezi foarte bine ce tip de carucior de bebe iti este necesar, care sa fie functiile principale ale caruciorului de copii si ce accesorii ti-ar prinde bine sa aiba acesta. Fie ca este vorba despre un carucior sport, landou, carucioare 2 in 1 sau 3 in 1, Afisport.ro are o gama larga de modele de carucioare pentru copii la preturi extrem de avantajoase.

60 produse

pe pagina
Descrescator

60 produse

pe pagina
Descrescator

Carucioare copii si bebelusi


Caruciorul de copii este un accesoriu bebe indispensabil, pe care indiferent cat ai vrea sa il eviti, nu poti intrucat ai mare nevoie de el.
Gandeste-te cat de util iti este caruciorul pentru bebe cand vrei sa iesi cu acesta din casa – fie ca mergi la cumparaturi, fie ca iesi la plimbare pe strada sau in parc, oriunde ti-ai planificat o iesire vei avea nevoie sa transporti si bebelusul usor, comod si eficient. Indiferent ca este vorba de un carucior sport, un carucior 2 in 1 sau un carucior 3 in 1, acesta usureaza enorm misiunea parintilor.

Foarte important in achizitia caruciorului de copii este documentarea, stabilirea nevoilor tale si a le copilului, tipul de activitati curente pe care le realizati, calitatea produsului si bugetul alocat.
Atunci cand cumparam un carucior de copii ne dorim ca acesta sa fie construit din materiale de calitate si rezistente in timp, intrucat vei vrea sa folosesti acest carucior pana cand copilul ca avea cca 2- 3 ani. Apoi, caruciorul de bebe trebuie sa fie usor de manevrat, fie ca locuiesti la bloc si folosesti scarile sau liftul, stai la casa si nu peste tot ai drum asfaltat, mergi des la cumparaturi si ai nevoie de spatiu de depozitare si geanta sau te plimbi doar prin parc pe alei asfaltate si line.

Caruciorul pentru copii trebuie sa fie ajustabil sau transformabil, adica sa se adapteze pe masura ce copilul creste si nevoile sale sunt diferite. Daca in primele luni de viata, bebelusul sta mai mult intins si doarme, fiind foarte util landoul, dupa primele 6 luni acesta incepe sa stea in sezut si o pozitie sport a caruciorului ar fi utila.
Daca folosesti mijloace de transport in comun sau ai o masina mai mica, poate te ajuta un carucior bebe care se pliaza si ocupa putin spatiu. In acest caz, precum si in cazul in care stai la bloc si trebuie sa urci multe scari, greutatea mai mica a caruciorului poate fi un parametru de interes pentru tine.

Multe carucioare pot sa aibe si huse de protectie la ploaie sau husa de protectie pentru picioare, acestea sunt utile pe timpul racoros sau daca te prinde ploaia la plimbare.

Foarte important pentru parinti atunci cand achizitioneaza caruciorului de copii este atat designul cat si culoarea. Exista multe modele de carucioare copii in stil modern sau clasic, pe culori specifice pentru fete si baieti.

Orice model de carucior alegi, fie ca este carucior copii sport, landou, carucior copii 2 in 1 sau 3 in 1, tine mereu cont de nevoile tale si ale bebelusului. Echipa Afisport.ro iti sta la dispozitie online cu recomandari potrivite si sfaturi utile pentru familia ta.