Balansoare copii

Balansoare copii

Balansoarele pentru bebeluși au un dublu rol in utilizare. Aceste balansoare sunt foarte utile mămicilor întrucât pot poziționa bebelușul la somn, intr-o poziție confortabila, iar balansoarul sa se legene ușor pentru liniștirea rapida a bebelușului. Un alt rol este acela ca se poate poziționa bebelușul in balansoarul cu spătarul rabata astfel încât sa obținem un fotoliu comod, unde cel mic, poziționat in centurile ham, se poate juca in voie cu jucăriile atașate de bara de sus a balansorului .
Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Balansare si leagane electrice de bebelusi

Balansoare electrice bebelușiCu toții știm cat de bine si de plăcut stai intr-un balansoar, cum se mișcă relaxant si iti asigura liniștea si relaxare! Ei bine, cam același lucru simt si bebelușii, odată așezați intr-un balansoar electric.

Chiar daca un balansoar electric sau leagăn electric pentru bebeluș, nu reprezintă o principala preocupare pentru părinți, de cele mai multe ori, odată achiziționat pentru bebe, balansoarul este de un real folos, mai ales in primele 6 luni ale bebelusului.
Daca sunt mulți aceia care te sfătuiesc sa nu ții in brațe foarte mult bebelușul, întrucât se va obișnui așa si nu va mai accepta sa stea in pătuț, utilizarea balansoarului electric poate fi soluția perfecta pentru voi.

La fel ca si premergătorul cu centre de activități, si balansoarul pentru bebe iti oferă o oaza de liniște, întrucât poți lasa bebelușul pentru o perioada de timp si tu poti astfel rezolva diverse alte probleme, iar acesta isi dezvolta abilitați cu ajutorul jucăriilor incluse.

Poti alege sa cumperi pentru bebe un balansoar electric sau unul manual, in funcție de preferințe si buget. Balansoarul electric are o serie de opțiuni precum vibrații, legănat usor si diverse melodii integrate, toate funcționând in baza unor baterii.

Indiferent ce fel de balansoar de bebeluși achiziționezi, important este sa te asiguri ca are elementele de siguranța pentru bebe precum:
- centura de prindere tip ham, cu minim 3 puncte
- spătar reglabil in mai multe pozitii, pentru a putea ca bebe sa si doarmă la nevoie
- jucării interactive pentru ca bebelușul sa nu se plictisească
- curele pentru ușurința transportării
- pliabil, pentru a ocupa puțin spațiu la depozitare
- transportabil, pentru a-l putea lua cu voi oriunde este nevoie

Siguranța este un factor foarte important in realizarea acestor balansoare de bebeluși, acestea având o aderenta buna pe suprafețe, cu posibilitatea de blocare pentru ca bebelușul sa nu cada sau sa se răstoarne la mișcare.
Calitatea materialelor este excepțională, cele mai multe huse putand fi usor îndepărtate si curățate.

Cele mai multe balansoare sunt echipate si cu copertina, pentru a proteja bebelusul de lumina puternica atunci când doarme, sau in cazul in care hotărați sa amplasați balansoarul afara la aer curat.

Balansoarul muzical cu sau fara vibrații este ideal pentru a legana ușor bebelusul, dar și de a-l utiliza precum un fotoliu scaun cu centura, prin reglarea spatarului și blocarea balansării.

Afisport va doreste o leganare placuta!