Genti mamici

Genti mamici

Te-ai gandit cate trebuie sa iei cu tine la plimbarea sau in deplasarile cu cel mic? Bebelusul tau are nevoie de multe accesorii cand pleci de acasa, chiar si pentru o mica plimbare. Geanta pentru mami si bebe de la Afiport.ro are multe compartimente si buzunare. Geanta mami si bebe te ajuta sa ai la indemana mereu biberonul, apa, scutecele, servetelele, paturica sau jucaria lui de plus.

11 produse

pe pagina
Descrescator

11 produse

pe pagina
Descrescator

Accesorii Bebeluși


Atunci când iti planifici lărgirea familiei si așteptați nerăbdători sosirea bebelușului, va gândiți la tot ce ati putea avea nevoie in îngrijirea celui mic. De multe ori, cele 9 luni de sarcina sunt suficiente pentru achiziționarea celor articolelor si accesoriilor de bebeluși, însă emoțiile de multe ori te copleșesc si mai omiți anumite produse de bebe. Dar nu te panica, Afisport.ro iti livrează acasă rapid si sigur o gama vasta de articole si accesorii pentru bebeluși.

Daca ai nevoie de biberoane sau iti lipsește una anume, biberoanele Twistshake sunt disponibile in diverse dimensiuni si culori, de la cele de 100ml, 180ml, 260ml pana la cele de 330ml.
Tetinele anticolici Twistskate, care au o forma anatomica asemănătoare hrănirii la pieptul mamei, sunt disponibile de la vasta de 0 ani, 2 luni, 4 luni si peste 6 luni.

Pentru o mobilitate crescuta a părintelui si bebelușului, marsupiile noaste ergonomice se pot folosi de la 0 la 3 ani si pentru o greutate de la 3kg la 13kg. Pentru momentul in care bebe pleacă pe propriile piciorușe, iti recomandam un ham pentru asigurare si susținerea copilului.

Având in vedere câte produse de îngrijire trebuie mami sa poarte cu ea in orice deplasare cu bebelușul, geanta mami si bebe de la Afisport.ro este perfecta pentru ieșirile la cumpărături sau plimbări in parc. Fie ca trebuie sa ai biberonul cu hrana, scutece de schimb, păturică de bebe, șervetele umede si creme, toate acestea iti vor intra perfect in oricare geanta mami si bebe oferita de noi.
Când bebelușul creste si merge singurel, el sau ea va dori sa poarte in spate un rucsăcel dedicat pentru copilași, modern si colorat, iar rucsacii noștri tip animăluțe sunt perfecte.