Standuri bicicleta

Standuri bicicleta

Cand vrei sa depozitezi in interior bicicleta, fie ca este vorba de casa, garaj sau magazie, un stand de susținere este foarte util. Standul de bicicleta poate fi pe picioare, rastel, pe roata, pe trepied sau suspendat pe perete. Daca vrei un stand de bicicleta pe care sa il folosești si la reparație sau revizie, atunci standul tip trepied sau picior este ceea ce iti trebuie.

11 produse

pe pagina
Descrescator

11 produse

pe pagina
Descrescator
Standuri si suporti bicicleta

Suporți si standuri bicicleteStandul de biciclete ne ajuta sa ne depozitam corespunzător bicicleta, fie in casa, fie in alte spatii.

Fie ca vrem sa utilizam un stand de perete, un stand de roata sau un suport pe trepied sau picior, trebuie sa adaptam standul sau suport de bicicleta la spațiul pe care il avem la dispoziție.

Suportul tip trepied este foarte util pentru orice revizie ai de făcut in viitor, întrucât te ajuta enorm in cazul unor reparații sau înlocuiri de piese.

Standul pe perete, este elegant si sigur, dar ocupa mult spațiu pe verticala si de jur împrejurul bicicletei. Merită daca spațiul iti permite.

Suport pentru roata bicicletei este bun atunci când ținem bicicleta in casa si nu vrem să o sprijinim de pereți.

Ideea de baza pentru alegerea suportului sau standului de bicicleta este următoarea: ai un garaj cu mult spațiu, atunci te poți organiza prin amplasarea unui stand de perete sau poți utiliza standul trepied. Stai la bloc in apartament si spațiu este mic, un suport pentru roata de la bicicleta este foarte bun, întrucât nu riști să lovești bicicleta din greșeală (sau sa cada si sa pui in pericol alte persoane precum copii sau persoane in vârstă) si nu lași bicicleta pe scara blocului (periculos de riscant, chiar si daca ai un antifurt bun).

Pentru cazul in care te interesează să iți montezi pe ghidon un suport pentru smartphone sau vitezometru - ciclocomputer, exista o serie de suporți sau huse speciale pe care le poți utiliza. Acești suporți sau huse se pot prinde de ghidon cu niște adaptori sau conectori.

Hai pe Afisport.ro si alege suport sau standul potrivit pentru bicicleta ta.