Sonerii

Sonerii

Daca vrem sa atragem atenția cuiva pe strada sau pe traseul de biciclete, soneria sau claxonul bicicletei isi face foarte bine treaba. In oraș, prin parc sau pe traseele de bicicleta, soneria bicicletei chiar ajuta pentru a atrage atenția participanților la trafic si a evita un impact sau un accident. Pentru copii, soneria este foarte utila, întrucât ei nu se pot feri ușor si nu pot anticipa ușor reacțiile celorlalți din jur, așa că soneria bicicletei ii ajută in a atrage atenția.

5 produse

pe pagina
Descrescator

5 produse

pe pagina
Descrescator
Sonerii bicicleta

Sonerii bicicleteCând ne deplasam prin oraș sau prin parc cu bicicleta, soneria pentru bicicleta este un accesoriu foarte util pentru a atrage atenția celor din jur si de a le semnala prezenta noastră.

Copiii in general au sonerii pe bicicletele lor, tocmai pentru ca ei au nevoie să fie observați ușor sau să atragă atenția celor din jur asupra prezentei lor.

Bicicletele pentru dama sau bicicletele de trekking necesita un accesoriu precum soneria. Se justifica o sonerie pe o bicicleta de oraș, unde avem trafic pietonal, diverși participanți la trafic, piste de biciclete obstrucționate sau alți bicicliști, toți aceștia având nevoie la un moment dat să fie semnalați de prezenta ta prin sonerie.

In cazul bicicletelor mtb sau cross, soneria nu își are mare justificare, decât daca folosești acest tip de bicicleta sa te deplasezi in oraș sau sa faci naveta. Daca însă mergi la munte, prin pădure sau pe poteci forestiere, bicicleta ta mtb nu are de ce să aibă o sonerie.