Portbagaje bicicleta

Portbagaje bicicleta

Pentru deplasările tale pe bicicleta, fie ca mergi frecvent prin oraș sau faci naveta, fie ca ai o bicicleta trekking si faci curse lungi, bagajele vor fi mereu o necesitate pentru tine, iar portbagajul de bicicleta te salvează. Montează pe bicicleta ta un portbagaj spate care să te ajute să cari mai multe lucruri la nevoie. Daca ai o bicicleta de oraș si obișnuiești să mergi la cumpărături cu ea sau la birou, un cos pentru bicicleta ti-ar fi de mare ajutor. Coșul pentru bicicletă poate fi amplasat in fata sau in spatele bicicletei, iar geanta ta sau cumpărăturile sunt transportate ușor.

11 produse

pe pagina
Descrescator

11 produse

pe pagina
Descrescator

Portbagaje si coșuri de bicicletaDeplasarea pe bicicleta necesita de multe ori si transportul unor bagaje necesare, iar unele dintre ele trebuie carate pe bicicleta. Pe lângă rucsacul din spate, gentile coburi, bicicleta poate sa aibă montat pe ea un portbagaj spate sau chiar un portbagaj fata.

Portbagajul este un accesoriu foarte util in special pentru cicliștii care folosesc bicicleta ca mijloc de mobilitate principal, fie ca fac naveta sau tranziteaza orasul.

O parte din bagaje le putem transporta in rucsacul de ciclism sau genți tip coburi, dar un portbagaj rezistent si încăpător ne poate ajuta atunci cand avem bagaje grele si mari.

Pentru bicicliștii de oraș, care prefera bicicleta pentru cumpărături sau mersul la birou, o utilizate mare o au coșurile de bicicleta.

Cosul pentru bicicleta se montează in general in fata, dar poate fi amplasat si pe un portbagaj de spate. Cosul de bicicleta ne ajuta sa ne transportam elegant si util micile cumpărături, rucsacul sau mici bagaje.
Daca te plimbi prin parc cu bicicleta, un cos pentru bicicleta poate fi foarte util pentru tine, atunci cand il poti folosi sa iti ții geanta sau accesoriile.

Exista si cosuri de biciclete pentru copii, foarte utile pentru cei mici atunci cand ies la plimbare, întrucât in coșul de bicicleta copii pot transporta jucăria prefera, stila de apa sau alte accesorii.

Pe Afisport.ro poți găsi mai multe modele de portbagaje si coșuri de bicicleta de la importanți producători precum Topeak sau DHSbp, iar modelul il alegi in funcție de caracteristicile dorite de tine – rezistenta, mărime, montaj, amplasare, etc.