Cosuri bicicleta

Cosuri bicicleta

Daca ai o bicicleta de oraș sau trekking si obișnuiești să mergi la cumpărături cu ea sau la birou, un cos pentru bicicleta ti-ar fi de mare ajutor. Coșul pentru bicicletă poate fi amplasat in fata sau in spatele bicicletei, iar geanta ta sau cumpărăturile sunt transportate ușor.

4 produse

pe pagina
Descrescator

4 produse

pe pagina
Descrescator
Portbagaje si cosuri de bicicleta

Portbagaje si coșuri de bicicletaDeplasarea pe bicicleta necesita de multe ori si transportul unor bagaje necesare, iar unele dintre ele trebuie cărate pe bicicletă. Pe lângă rucsacul din spate, gentile coburi, bicicleta poate să aibă montat pe ea un portbagaj spate sau chiar un portbagaj fata.

Portbagajul este un accesoriu foarte util in special pentru cicliștii care folosesc bicicleta ca mijloc de mobilitate principal, fie ca fac naveta sau tranzitează orașul.

O parte din bagaje le putem transporta in rucsacul de ciclism sau genți tip coburi, dar un portbagaj rezistent si încăpător ne poate ajuta atunci când avem bagaje grele si mari.

Pentru bicicliștii de oraș, care prefera bicicleta pentru cumpărături sau mersul la birou, o utilizate mare o au coșurile de bicicleta.

Coșul pentru bicicleta se montează in general in fata, dar poate fi amplasat si pe un portbagaj de spate. Coșul de bicicleta ne ajuta sa ne transportam elegant si util micile cumpărături, rucsacul sau mici bagaje. Coșul pentru bicicleta este un accesoriu foarte des întâlnit pe bicicletele de dama folosite pentru deplasarea in oraș.
Daca te plimbi prin parc cu bicicleta, un cos pentru bicicleta poate fi foarte util pentru tine, atunci când il poți folosi să iți ții geanta sau accesoriile.

Exista si coșuri de biciclete pentru copii, foarte utile pentru cei mici atunci când ies la plimbare, întrucât in coșul de bicicleta copii pot transporta jucăria preferată, sticla de apa sau alte accesorii.

Pe Afisport.ro poți găsi mai multe modele de portbagaje si coșuri de bicicleta de la importanți producători precum Topeak sau DHSbp, iar modelul il alegi in funcție de caracteristicile dorite de tine – rezistenta, mărime, montaj, amplasare, etc.