Pompe mini

Pompe mini

Când avem o bicicleta si pedalăm frecvent sau chiar ocazional, pompa de bicicleta este un accesoriu foarte necesar. Cauciucurile, deși verificate la plecarea in tura, pot avea pe parcursul cursei de suferit, iar pompa mini sau telescopica amplasata pe bicicleta își dovedește utilitatea. Daca nu ai încă o pompa mini pe care o porți pe bicicleta, ar fi bine sa iți cumperi una de aici.

26 produse

pe pagina
Descrescator

26 produse

pe pagina
Descrescator

Pompe bicicletaOri ce cate ori vrem sa ieșim cu bicicleta, sunt câteva aspecte care trebuie verificare mereu, unul fiind presiunea aerului din cauciucuri si daca avem sau nu nevoie de pompa.

Pompa de bicicleta este un accesoriu extrem de necesar pentru un biciclist, fie ca este pompa cu picior, adică pompa de podea, pompa mini sau telescopica, portabila sau nu.

La fel de important, daca nu ai o pompa de bicicleta cu manometru inclus, pentru verificarea presiunii cauciucurilor ideal este si un manometru. Daca ai nevoie, poti opta si pentru o pompa de suspensie de la Topeak.

Afisport.ro îți oferă o gama variata de pompe de bicicleta, de la pompa de podea cu sau fără manometru, la pompa mini sau pompa telescopica ideale de purtat cu tine pe bicicleta.

Producători precum Topeak sau Giyo iti ofera diverse modele de pompe de bicicleta, modelul de pompa dorit il alegi in funcție de nevoile tale curente.