Oglinzi bicicleta

Oglinzi bicicleta

Oglinda pentru bicicleta este un accesoriu important mai ales daca faci naveta sau circuli prin oras, intrucat aceasta iti faciliteaza controlul pedalatului, te tine departe de accidente, fiind indispensabila atunci cand trebuie sa te asiguri in caz de depasire.

2 produse

pe pagina
Descrescator

2 produse

pe pagina
Descrescator
Oglinzi de Bicicleta

Oglinzi de Bicicleta

Tot mai multi oameni incep sa se deplaseze cu bicicleta si sa lase masinile personale de-o parte! Tendinta de a alege bicicleta ca solutie de mobilitate urbana si transport alternativ este in continua crestere.
Atunci cand iesi cu bicicleta pe drumurile publice, este necesar sa te echipezi atat tu cat si bicicleta, cu un set de accesorii obligatorii, dar si optionale. De cele mai multe ori, aceste accesorii de bicicleta sunt de mare ajutor pentru biciclisti. Oglinzile pentru Bicicleta sunt de mare folos biciclistilor mai ales daca fac naveta, merg pe drumuri foarte agglomerate, unde asigurarea in trafic devine esentiala.
Recomandam ca orice bicicleta sa aiba amplasate oglinzi pe ghidon, daca ciclsitul merge pe sosele aglomerate sau in oras cu trafic intens.
>
Indiferent de ce accesorii ai nevoie pentru Bicicleta ta, echipa noastră de consultanți online este mereu la dispoziția ta pe chat, pe Facebook sau pe instagram cu cele mai bune si potrivite sfaturi.
Apelează cu maxima încredere la noi!