Intretinere bicicleta

Intretinere bicicleta

Când vine vorba de întreținerea bicicletei, aceasta trebuie sa fie o grija cel puțin sezoniera sau după fiecare tura mai serioasă făcută pe bicicletă. Fie că pregătim bicicleta pentru sezonul rece sau o pregătim de sezon, fie că avem grijă de curățare si întreținerea curentă in fiecare cursă, produsele de întreținere si curățare pentru bicicletă, trebuie să fac parte din trusa ta de ciclism.

22 produse

pe pagina
Descrescator

22 produse

pe pagina
Descrescator
Intretinere bicicleta

Intretinere bicicletaCiclistii care au experienta si se dau frecvent cu bicicleta, fie ca sunt pasionati de mtb sau de ciclismul de sosea, ei stiu cat de importanta este intretinerea si curatarea bicicletei.

Inainte de fiecare iesire cu bicicleta, trebuie sa facem o inspectie si sa vedem daca totul este ok atat la sistemul de franare, angrenaj, pinioane, lant cat si la manetele de frana, butuci sau roti.

Dupa fiecare tura cu bicicleta, mai ales daca am mers prin umeazala, apa sau noroi, se impune o curatare a bicicletei folosind produse de intretinere adecvate.

Pentru curatarea bicicletei, poti folosi produse precum spray de curatare sau spray degresant, detergenti curatare universala speciali pentru ciclism, sa utilizezi spray si solutii de lubrefiere si intretinere.

Inainte de orice cursa cu bicicleta, dar si pe durata cursei, este necesar sa facem o mica intretinere a componentelor precum discuri, frane, suspensie, butuci folosind spray-uri speciale pentru protectie pentru vreme uscata sau vreme umeda, solutii de frane si ulei suspensie.

Daca pleci la drum cu bicicleta, ar fi bine sa ai la tine si o trusa cu petice autoadevize tip rescue box, te va ajuta in caz de pana la anvelopa bicicletei.

Hai pe Afisport.ro si cumparati un set de produse de intretiere si curatere a bicicletei de la producatori renumiti precum GS27, Motul, Rama, Topeak sau Mitas.