Genti si borsete

Genti si borsete

Un accesoriu extrem de util pentru utilizare permanenta pe bicicleta este geanta sau borseta de bicicleta. Putem amplasa o geanta sau borsetă pe bicicleta atât pe cadru, tija de șa, cat si pe portbagajul spate si față al bicicletei. Putem monta o borsetă de bicicletă unde ținem elemente de maxima siguranță precum petice, mini scule, levier sau tubless, sau putem pune pe bicicletă genți precum coburi sau genți de portbagaj ,caz in care transportam multe bagaje intr-o călătorie mai lungă.

44 produse

pe pagina
Descrescator

44 produse

pe pagina
Descrescator
Genți si borsete de bicicleta

Genți si borsete de bicicletaPasionații de cicloturism si de turele lungi pe trasee de sosea, cunosc foarte bine utilitatea genților si coburilor pentru bicicleta.

Când ai ceva mai multe bagaje de luat cu tine pe bicicleta, iar rucsacul de ciclism nu îți mai este suficient, trebuie sa apelezi la gentile pentru bicicleta.

Gentile pentru bicicleta sunt de mai multe feluri si dimensiuni, de la cele tip borseta de bicicleta la cele tip cob sau gentile voluminoase de portbagaj, din materiale foarte rezistente si impermeabile.

Borsetele de bicicleta sunt mai bombate si au o dimensiune redusă. Au utilitate mai ales că ai acces rapid la un set de mini scule sau un petic autoadeziv sau o camera de rezerva. Aceste borsete de bicicleta se pot monta pe tija de șa, pe ghidon sau pe cadru.

Gentile speciale pentru cadrul bicicletei sunt special adaptate pentru potrivire perfecta si pentru a nu incomoda deloc in timpul pedalării. Sunt destul de încăpătoare aceste genți de cadru, având forma triunghiulara pentru integrare perfecta in interiorul cadrului bicicletei.

Gentile de ghidon sunt special create si au sisteme de prindere dedicate. Trebuie sa te asiguri ca sistemul de prindere al genții de ghidon este compatibil cu bicicleta ta, întrucât nu vrei să iti alunece in timpul pedalării, sau mai rău să îți frece pe roata din fata.

Gentile coburi sunt genți speciale care se amplasează de regula pe portbagajul spate, însă exista si modele mai scurte pentru amplasarea pe portbagaj față, fără însă să atingă roțile. Aceste coburii sunt extrem de încăpătoare si rezistente la ploi.
Gentile cob trebuie încărcate echilibrat pe ambele părți ale bicicletei, pentru a nu te destabiliza in timpul pedalării.

Sistemul de prindere al genților si al borsetelor pe bicicleta diferă si trebuie sa te asiguri ca este compatibil cu bicicleta ta. Unele genți se prind prin chingi de prindere, suporți cu șuruburi pe cadru, bride pentru tija șa, hamuri si tocuri, cleme si curele velcro.

Hai pe Afisport.ro si alege o geanta de bicicleta, un cob sau o borseta de la renumitul brand mondial Topeak!