Cricuri bicicleta

Cricuri bicicleta

Piciorul de sprijin al bicicletei sau așa numitul cric de bicicleta, isi dovedește cu adevărat utilitatea atunci când suntem in oraș sau facem naveta cu bicicletă cu sau fără bagaje. Uneori, piciorul de sprijin il regăsești si pe o bicicletă mtb, acolo unde ciclistul vrea sa il monteze special. Bicicletele de oraș, trekking si chiar cross fitness au un cric in dotare, acest picior de sprijin al bicicletei dovedindu-si utilitatea de multe ori.

7 produse

pe pagina
Descrescator

7 produse

pe pagina
Descrescator

Cricuri BicicletaCând vrei să lași bicicleta rezemată, primul lucru de care ai nevoie este cricul sau piciorul de sprijin pentru bicicletă.

In general, bicicletele de oraș, cele de trekking sau cross fitness sunt echipate cu un cric de bicicletă, tocmai pentru a oferi posibilitatea ciclistului de a putea rezema bicicleta la nevoie.

Cricurile de bicicletă pot fi simple sau duble, cu prindere pe cadrul bicicletei sau cu ajutorul unei bride de metal, in funcție de modelul de bicicletă.

Exista cric de bicicleta sau picior de sprijin universal, care se potrivește la mai multe modele de biciclete, sau circuri pentru biciclete electrice.

Pe Afisport.ro poți găsi cricuri de biciclete de la 24 inch până la 29 inch, pentru biciclete clasice sau pentru biciclete electrice.

Materialul din care sunt realizate circurile bicicleta sau picioarele de sprijin bicicletă sunt otel sau aluminiu si sunt foarte rezistente.

Pentru cei care vor să își monteze un picior de sprijin la bicicleta mtb, o pot face achiziționând un model care se potrivește ca sistem de prindere si design. De regula, bicicletele mtb nu sunt dotate cu picior de sprijin sau cric, întrucât stilul de pedalare si traseele practicate nu cer un astfel de accesoriu.

Hai pe Afipsort.ro si alege un model de cric sau picior de sprijin pentru bicicleta ta!